Първият мандат е обречен на провал и това Борисов много добре

...
Първият мандат е обречен на провал и това Борисов много добре
Коментари Харесай

Владислав Панев: Първият мандат е обречен на провал и Борисов го знае

Първият мандат е жертван на неуспех и това Борисов доста добре го знае. Изглежда ми, че и вторият мандат в действителност е жертван заради измененията в Изборния кодекс. Парламентарното болшинство не се занимава с същинския дневен ред на България. Оттам нататък - какво държавно управление на малцинството. Дай Боже, да има някакво развиване, само че е мощно подозрително. Това съобщи в ефира на зам.-председателят на ПГ на " Демократична България "  Владислав Панев. 

Той сподели, че Демократична България не са подготвени да бъдат в коалиция с Българска социалистическа партия, като най-важната причина за това са поръчките на Българска социалистическа партия за предизборни разходи. 

Владислав Панев разяснява изказванията на ГЕРБ, че има нова коалиция " Лукойл ", която пази съветските ползи и финансира войната. " Това са тълкования на ГЕРБ. Виждаме и предложенията на служебното държавно управление и това, което може да се направи във връзка с рафинерията. Ние хубаво извоювахме една дерогация за това да можем да преработваме в " Нефтохим "  руски нефт, само че въпреки това това изобщо не се усеща на пазара на горива или от фиска. Цялата облага от разликата сред съветския нефт и петрола на международните пазари сега отива в притежателя на рафинерията ", сподели той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР